Lipen napisał(a):
Bielak to podświetlony cymbał. W którymś programie stwierdził, że są zwolennicy i przeciwnicy jazdy na światłach w dzień, ale skoro już światła są to dlaczego ich nie używąć również w dzień? Ręce opadają. Ogólnie to mówienie poprawnie po polsku sprawia mu dużą trudność. Taki chłopek roztropek. I do tego na 100% podświetlony.
Niekoniecznie cymbał,facet myśli jak typowy nieświadomy Polak,co mu szkodzi gałkę przekręcić,skoro kazali.Taki co pewnie zawsze by nie świecił jakby nie musiał.
Nie chcę go bronić broń Boże,żadny to mój idol czy coś.Ale wydaje mi się że "z niego będą ludzie",że może można by było napisać aby np.zrobił program o świeceniu w dzień.Coraz więcej aut ma fabryczne DRL,coraz więcej się w nie doposaża i widać,że nie każdy umie z nich korzystać-to jest temat który dotyczy także podświetlonych (jeżeli tacy w tej redakcji są,a są,to bulwersują ich zbyt słabo świecące lampki,które widać dopiero po zauważeniu reszty auta),ale przy okazji można wspomnieć np.o kamuflowanych światłach stopu,czy cyklopach (jako zachętę do montowania dziennych,nawet jakby mieli zareklamować przy okazji tego typu wyrób).
Wiem że to marzenia ściętej głowy,żeby w tefauenie powiedzieli prawdę jaka nas interesuje,ale może warto spróbować?
PS Pamiętam że w "Gadżecie" Zbigniew Urbański pokazywał kiedyś ledy Philipsa i był to test dość zachęcający do ich zakupu i niepalenia mijania,nawet powiedzieli takie szczegóły jak możliwość/zakaz używania tylnych pozycyjnych wraz z nimi.Poszukam tego odcinka.